tirsdag 27. mai 2008

Tilda & Co Challenge; That torn it

Jeg har aldri deltatt på denne challenge blogen før (eller noen challenge i det hele tatt), men jeg husket denne mens jeg satt og lagde kort i ettermiddag, så da tenkte jeg at jeg fikk prøve. :)



mandag 26. mai 2008

Mennene i mitt liv

Jeg har alltid hatt en mann i mitt liv, foruten Fuser, nemlig Nick Cave, og selv om han alltid kommer til å være "my number one" har Ken Stringfellow i løpet av ettermiddagen seilet rett opp på andreplass.

Det forbauser meg alltid hvor lett musikk-menn kan fascinere meg, men sånn har det alltid vært. Hvis jeg noen ganger begynner å lage LO-er vil nok mange av dem ha musikk i seg, på en eller annen måte. Ingenting inspirerer meg mer enn toner, akkorder, tekst og fengende musikk. Jeg tror ikke jeg hadde greid å male ett eneste maleri hvis musikk ikke hadde eksistert.





Dagene mine i Bodø går mot slutten, og det er tusen ting som skal gjøres før jeg reiser; scrappetreff, middag, forskningsrapport, pakking, rydding og vasking. Det blir en hektisk uke!

torsdag 22. mai 2008

Før jeg måtte sette inn det siste eksamensgiret fikk jeg laget noen kort. Jeg gleder meg til å sette meg ned med papir og stempler igjen, men det skal også bli deilig å kunne male noe som er bare meg, og ikke en eksamensoppgave full av kriterier og mål.












Blog, flytting og eksamen

Jeg har lenge hatt lyst til å entre blogverden, men jeg har ikke fått det helt til (selv om det er godt over et år siden jeg opprettet bloggen), men nå prøver jeg en gang til.

Om noen få timer setter jeg Fuser på flyet til Trondheim. Om en uke følger jeg etter, for å ha sommerferie hjemme. Hvor ferden går etterpå er enda litt usikkert, så det blir spennende å se hvordan alt blir. Jeg har egentlig sett frem til å forlate Bodø, men nå når det faktisk skjer er det med et snev av tristesse.

I morges ble jeg ferdig med alt til eksamen, så nå ligger alt nede på skolen og er klart til å stilles ut i morgen. Utrolig deilig følelse! Jeg stiller ut tilsammen fem malerier, og her får dere en liten titt på ett av dem. Fin måte å starte bloggen min på, føler jeg.