søndag 27. juli 2008

I guess

it is about time I start writing in english... After all, its only three (three!!!) weeks untill I am packing all my stuff (oh my!) together and move across the ocean. It is very exiting and a littlebit scary, but I will be fine. I am following my dreams and my heart so I guess it can`t get better.

Time flies, and it is almost six years since the last time I lived, though and spoke in english, so I will probably need some time to get used to the language again, so bare with me if there`s a lot of spellingmisstakes (and such).
Summer is showing at the best this week, and I am off to help my mother pick some strawberries. :)



lørdag 26. juli 2008

Utypisk meg!

Jeg har i ukesvis strevd med to bestillingskort som jeg absolutt ikke har fått til. Nå er jeg endelig ferdig, etter utallige forsøk. Ikke helt fornøyd, og ganske langt i fra min vanlige "stil", men dette får duge. Nå orker jeg ikke mer!




Bryllupskort. Skulle være stilrent og enkelt, så jeg har brukt transparang, lagt glitterbord ved hjelp av bånd over hele kortet (frem og bakside). Inni er det et kremhvitt ark med svirler i kantene.




Det enkle er ofte det beste... Skulle egentlig være et "sykepleier-kort", og jeg har rivd meg i håret i timesvis. Til slutt endte jeg opp med en enkel forside i hvitt og rødt, med glitter i deler av swirlen. På innsiden er det et pent dikt om yrket.

torsdag 17. juli 2008

Tiden flyr!

Jeg har hatt sommerferie i en og en halv måned, allerede. Har noen uker igjen enda, men plutselig er tiden inne og jeg skal pakke sammen sakene mine og flytte. Utenlands! Jeg gleder meg som et lite barn.


Jeg har aldri vært der, men når jeg søker på byen er det sånne bilder som dette som kommer opp. Det ser herlig ut, i allefall. :)

Det har ikke blitt så mye kort-laging, men jeg maler endel, også har jeg noen litt større papirprosjekter. Inspirasjonsboken min får seg en grundig overhaling, pluss at jeg jobber med en bok om bøker. Koser meg stort om dagen, det er deilig å kunne disponere tiden fritt og bare gjøre akkurat det jeg vil.